Forfatter
Tittel Spiselig hage: alle kan dyrke sin egen mat
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I hagen til Dennis Asbjørnsen er nesten alt spiselig, og i denne boken viser han hvordan man selv kan dyrke grønnsaker enkelt og billig. Boken starter med ti vekster som er enkle å dyrke, som salat, hvitløk, tomater, sukkererter og jordbær. Videre gis det råd og tips om kjøkkenhage, drivhus, balkongkasser eller urter på kjøkkenbenken, samt en kalender som vises når de ulike plantene bør sås. I tillegg gir han informasjon om hønsehold i hagen. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001583pam 22002531 4500
*00136340
*008211214 a 0 00nob 2
*015 $a0644501$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-03-37963-5$binnbundet$cNkr 399.00
*08201$a635$zh$223/nor
*096 $a635 Asb
*100 0$aAsbjørnsen, Dennis$d1998-$jn.$0(NO-TrBIB)1642068490088
*24510$aSpiselig hage$balle kan dyrke sin egen mat$cDennis Asbjørnsen
*260 $aOslo$bAschehoug$c[2022]
*300 $a185 sider$billustrasjoner i farger
*520 $aI hagen til Dennis Asbjørnsen er nesten alt spiselig, og i denne boken viser han hvordan man selv kan dyrke grønnsaker enkelt og billig. Boken starter med ti vekster som er enkle å dyrke, som salat, hvitløk, tomater, sukkererter og jordbær. Videre gis det råd og tips om kjøkkenhage, drivhus, balkongkasser eller urter på kjøkkenbenken, samt en kalender som vises når de ulike plantene bør sås. I tillegg gir han informasjon om hønsehold i hagen. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aKjøkkenhager$1635$2bibbi$41143744$9nob
*650 2$aGrønnsaker$0hagebruk$1635$2bibbi$41114357$9nob
*650 2$aHagebruk$1635$2bibbi$41114402$9nor
*856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/3f2e0476-a3ec-4a0b-b3fe-3e661b13be34/cover/original.jpg$3Omslagsbilde
*856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/3f2e0476-a3ec-4a0b-b3fe-3e661b13be34/cover/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde
*950 0$aHagearbeid$zHagebruk$9nor
*996 $uhttps://bibbi.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6475&db=bibbi&ID=654864&SU=6475$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening